Komplet tiskovin in škatlic za poroko. Dve vrsti vabil - eno samo za cerkveni obred, drugo pa še za udeležbo pri pogostitvi. Personalizirani kartončki za sedežni red ter tri različne škatlice: ledvička ali pravokotna škatla za darila svatom ter kvadratni škatlici za drobno pecivo ali drugo vrsto posladkov za izbrane goste.

Komplet za poroko “Bordo”

Komplet vsebuje vabilo, odtisnjeno na paus papir, obrobljen s čipko in vstavljeno fotografijo mladoporočencev. Poleg je menu ter kartonček z zahvalo, okrašen z bordo trakom. Srčki in škatlice so namenjeni različnim darilom za svate, v enaki čipki pa sta lasersko izrezana tudi prstan za prtiček in ovoj za okrasitev kozarca za vino.

Komplet za poroko “Metulj”

Komplet vsebuje nekaj najosnovnejših tiskovin in okraskov za poroko. Ovoj vabila je lasersko izrezan, vabilo pa vstavljeno in zvezano z okrasnim trakom. Prikazan je tudi personaliziran označevalni listek sedežnega reda, škatlica za darilo gostom, prstan za prtiček in škatla za pralineje. Kozarci so tudi oblečeni v čipko, izrezano iz papirja.

Kartice Iskrene čestitke

Kartice in voščilnice različnih oblik in barv. Pri izdelavi je uporabljen kreativni papir različnih barv in struktur. Besedilo in grafika je natisnjena, nato pa z laserskim izrezom izdelani različni vzorci.

Dalmatinova Biblija Novi Testament 1584

Oblikovanje ovitka z uporabo zlatotiska, prelom notranjih strani besedila Dalmatinovega Novega Testamenta v posodobljeni slovenščini.

Poročno vabilo z zlatotiskom

Poročno vabilo, besedilo vtisnjeno z zlatotiskom, naknadno pa narejen barvni vzorec z gobico in bordo barvo.