Škatla z vložkom

Škatla z natičnim pokrovom, izdelana iz 300g papirja in plastificirana. Možen je tisk na pokrov ali na celo škatlo. Vložek je narejen za dva določena izdelka, seveda pa se lahko prilagodi strankinim potrebam.

Rdeča škatla s potiskom

Škatla z natičnim pokrovom. Izdelana je iz 300g papirja, potiskana in plastificirana.

Komplet tiskovin in škatlic za poroko. Dve vrsti vabil - eno samo za cerkveni obred, drugo pa še za udeležbo pri pogostitvi. Personalizirani kartončki za sedežni red ter tri različne škatlice: ledvička ali pravokotna škatla za darila svatom ter kvadratni škatlici za drobno pecivo ali drugo vrsto posladkov za izbrane goste.

Škatla za glasovnice ali odpadne baterije

Škatla na sliki je namenjena zbiranju odpadnih baterij. Odprtina na vrhu pa se lahko prilagodi za oddajo glasovnic ali anket. Izdelana je iz mikrovala, oblečena pa s samolepilno folijo, potiskano z željenim motivom. Dimenzije in oblika se lahko prilagodi željam naročnika.

Okrogla škatla

Škatla, narejena iz lepenke in oblečena z zunanje strani z vzorčastim papirjem, z notranje strani pa s črnim papirjem. Namenjena je za shranjevanje raznih drobnih stvari ali kot embalaža za darilo. Premer škatle je 32 cm.

Škatla za nakit

Škatla je izdelana iz lepenke. Od zunaj je prevlečena s črnim gladkim prevlečnim papirjem, notranjost pa oblečena z žametom.