Rdeča škatla s potiskom

Škatla z natičnim pokrovom. Izdelana je iz 300g papirja, potiskana in plastificirana.

Komplet tiskovin in škatlic za poroko. Dve vrsti vabil - eno samo za cerkveni obred, drugo pa še za udeležbo pri pogostitvi. Personalizirani kartončki za sedežni red ter tri različne škatlice: ledvička ali pravokotna škatla za darila svatom ter kvadratni škatlici za drobno pecivo ali drugo vrsto posladkov za izbrane goste.

Škatla za glasovnice ali odpadne baterije

Škatla na sliki je namenjena zbiranju odpadnih baterij. Odprtina na vrhu pa se lahko prilagodi za oddajo glasovnic ali anket. Izdelana je iz mikrovala, oblečena pa s samolepilno folijo, potiskano z željenim motivom. Dimenzije in oblika se lahko prilagodi željam naročnika.

Komplet za poroko “Bordo”

Komplet vsebuje vabilo, odtisnjeno na paus papir, obrobljen s čipko in vstavljeno fotografijo mladoporočencev. Poleg je menu ter kartonček z zahvalo, okrašen z bordo trakom. Srčki in škatlice so namenjeni različnim darilom za svate, v enaki čipki pa sta lasersko izrezana tudi prstan za prtiček in ovoj za okrasitev kozarca za vino.

Škatla z natičnim pokrovom

Škatla, lasersko izrezana iz 300g papirja z natičnim pokrovom. Na pokrovu je digitalni tisk motiva, oba dela škatle pa sta tudi plastificirana.

Komplet za poroko “Metulj”

Komplet vsebuje nekaj najosnovnejših tiskovin in okraskov za poroko. Ovoj vabila je lasersko izrezan, vabilo pa vstavljeno in zvezano z okrasnim trakom. Prikazan je tudi personaliziran označevalni listek sedežnega reda, škatlica za darilo gostom, prstan za prtiček in škatla za pralineje. Kozarci so tudi oblečeni v čipko, izrezano iz papirja.